Interesse? Bel Thomas Deen: 06 - 51 71 50 30

Ontwerp & Advies

THOMAS DEEN – Meubel & Interieur helpt u graag bij het ontwerpen van uw ideeën

THOMAS DEEN - Meubel & Interieur

Naast het vervaardigen van meubels en interieurs kunt u ook bij Thomas Deen – Meubel & Interieur terecht voor een interieur ontwerp op maat. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw verhaal en inventariseren uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw ideeën en presenteren wij een inspirerend ontwerp.

Ons streven is om niet alleen om een zo mooi mogelijk ontwerp te maken, maar ook functionaliteit en u gebruikt zijn voor ons belangrijke waarden. Door jarenlange ervaring in het vervaardigen van meubels weten wij precies wat voor u werkt. Zo maken wij een persoonlijk ontwerp speciaal voor u.

Als het ontwerp definitief is, begint het echte werk. Op locatie of bij u thuis komen wij alles inmeten, waarna wij werktekeningen maken. Vervolgens gaan wij in de werkplaats voor u aan de slag.

Als uw meubel klaar is komen wij hem zelf bij u leveren, monteren en de laatste dingen nalopen. Daarna kunt u gaan genieten van een prachtig maatwerk meubel of interieur. Dit is waar we het allemaal voor doen.

Thomas Deen Meubel & Interieur is een bedrijf dat met u meedenkt en graag vorm geeft aan uw ideeën!​